Menu Sluiten

Bosfrees

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Wat is een bosfrees.

Een bosfrees is een krachtige frees die de toplaag tot een 10-tal cm diep in de grond kan bewerken. Alles wat in de frees terechtkomt wordt in kleine stukjes gehakt. Stevige takken en stammen, wortels en struiken worden volledig fijngehakt en vermengd zodat dit kan composteren.

Bij het bouwrijp maken van terreinen is dit vaak de laatste stap en een goede voorbereiding om de grond te verreiken met het achtergebleven organisch afval.

Hiervoor moet het hout niet altijd vooraf gesnoeid te worden. Dit is afhankelijk van het type, de dikte en hoogte van het hout. Kerstdennen en boomkwekerij-gewassen kan men bijvoorbeeld onmiddellijk frezen.

Dit zorgt voor een efficiƫntere manier van werken, zodat de besteedde tijd aan het snoeien e.

Meer info

tags: Benzine Grasmaaiers – Bosfrees – Grasmaaiers – Grondverzet – Herstelling Landbouwmachines – 

Wenst u meer info over bosfrees kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/ | Bosfrees

Bouw | Landbouw | Tuinbouw | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bosfrees

home groenonderhoud transport rustieke bouwmaterialen ons bedrijf contact u bent hier homegtgroenonderhoud stronkenfrees volle veldfrees bosfrees de stronkenfrees gaat tot een diepte van cm. Er is geen beperking van doormeter van de stronken. Ze is uitermate wendbaar met extra veilige uitvoering en hierdoor zeer geschikt voor in woonzones. B.v.b.a. De keersmaeker raf kolkstraat b vrasene email infodekeersmaekerraf.be tel .. btw .. .

materiaallijst verkoopsvoorwaarden over ons vacatures menu home diensten verhuur verkoop referenties offerte materiaallijst verkoopsvoorwaarden over ons vacatures home gt diensten gt grondwerken gt bosfrezen bosfrezen wij maken korte metten met uw hout met een bosfrees kunt u zowel zwaar als licht hout eenvoudig verpulveren bosfrees specialisatie Hiervoor hoeft het hout niet altijd vooraf geveld te worden. Dit is afhankelijk van de soort dikte en hoogte van het hout. Kerstdennen en boomkwekerijgewassen kunnen we bv. Direct frezen. Bosfrezen kan bovengronds gebeuren of op een diepte van max. cm. Een frees voor elke taak bosfrezen gebeurt in stappen. Eerst vermalen we bovengronds alle houtopslagtot fijne fractie en vervolgensvermalen we alle wortels in de grond tot cm diep. Voor elke taak beschikken we over de juiste machine stronkenfrees individueel uitfrezen van stronken met de graafkraan ook op taluds en vangrails strokenfrees cm uitfrezen van lijnvormige stronken en houtopslag bosfrees . M breed houtopslag vermalen rodungsfrees ondergronds wortels .

Mededeling over Bosfrees

skip to content klipgaardestraat waanrode infohenskens.be facebook menu home diensten boom verzorging bosexploitatie vellen en snoeien van bomen uitfrezen van stronken advies en veiligheid snoeien van hagen referenties contact welkom bij henskens thuis tussen de bomen contacteer ons diensten boomverzorging voor professionele en betrouwbare boomverzorging schakelt u natuurlijk het liefst een specialist in. ook kunnen wij zorgen voor kroon verankering van u boom zo dat uw boom terug veilig wordt. Snoeien en vellen het snoeien van bomen vereist kennis Enige aanwijzing over bosfrees Op een professionele wijze de boom snoeien komt alleen maar de gezondheid en de veiligheid van de boom ten goede. Bosfreeswerken op zoek naar een professionele firma om uw takhout en stronken te verpulveren henskens bv is de aangewezen partner voor uw bosfreeswerken wij beschikken over machines zodat wij de juiste oplossing hebben voor uw situatie. Advies bomen vervullen vele belangrijke functies .