Menu Sluiten

Handzagen Silky

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Meer info

tags: Snoeischaren – Tuinmachines – Mulchers – Bosfrees – Grasmaaiers – 

Wenst u meer info over handzagen silky kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/ | Handzagen Silky

Landbouw | Bouwmateriaal | Tuinbouw | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handzagen silky

handgereedschappen silky hand en stokzagen sinds is um kogyo inc handzagen silky firma In japan gespecialiseerd in het produceren van hand en stokzagen. Door de jarenlange ervaring hebben zij een wereldwijde reputatie van beste zagen voor zowel de snoei als de houtbewerkingsector opgebouwd. Steeds wordt met uiterste zorg de hoogste kwaliteit zagen geproduceerd en nieuw ontwikkeld naar de behoeftes van de consument.zeer ruime keuze handzagen en stokzagen De verkoopsom van handzagen silky Welkom in de wereld van silky felco handgereedschappen felco wereldwijd marktleider in snoeigereedschappen sinds . Gewaardeerd door particulieren en vakmensen overal ter wereld.zwitserse topkwaliteitwie aan snoeigereedschap denkt denkt aan felco .

.

Berichtgeving over Handzagen silky

.