Menu Sluiten

Heggenschaar

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Informatie over de heggenschaar.

Heggenscharen zijn tuingereedschap ontworpen voor het snoeien van struiken of afzonderlijke planten in tuinen en achtertuinen.

Er zijn verschillende modellen heggenscharen en verschillende ontwerpen. Sommige heggenscharen hebben een aangebouwde ploeg, waardoor ze kunnen worden gebruikt in tuinen waar niet genoeg ruimte is om het snoeigereedschap te scheiden van het hoofdgereedschap voor het landschap.

Een heggenschaar of haagschaar is tuingereedschap dat gebruikt kan worden om een hef te snoeien. Door een heg regelmatig te snoeien kan deze in model worden gebracht. Behalve recht kan er in allerlei modellen worden gesnoeid.

De heggenschaar wordt gebruikt in de landbouw, bosbouw en tuinbouw.

Van kra.

Meer info

tags: Tuinmachines – Mulchers – Bosfrees – Grasmaaiers – Benzine Grasmaaiers – 

Wenst u meer info over heggenschaar kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/ | Heggenschaar

Tuinbouw | Landbouw | Bouwmateriaal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Heggenschaar

tuinmeubelen barbecue amp outdoor kitchens parasols buitendouches zelfbouw zwembadpakket verkoop en verhuur van planten decoratieve bloembakken terrasverwarming amp buitenhaarden outdoor wood concepts tuinhout amp tuinverblijven tuinschermen omheiningen amp poorten duranet producten forgrass kunstgras zonneschermen terrasoverkappingen amp glasoases totaalprojecten terras en windbescherming op maat buxus olijfbomen vijgenbomen palmbomen laurieren verhuur van planten voor evenementen contact vacatures verkoopsvoorwaarden privacy verklaring home buxus welke bemesting voor een buxus eind februari begin maart is het tijd om de buxus te bemesten. Kippenmest korrels en koemestkorrels zijn hi.

over induma nieuws vacatures nieuwsbrief hugo bart nl fruitteeltmachines herstellingen onderhoud occasies contact fruitteeltmachines alle soorten machines heggenschaar bekijk galerij heggenschaar zware maaibalk te verkrijgen in verschillende werkhoogtes van m tot m. Geschikt voor het knippen van takken tot max. mm heggenschaar gevraagd De machine is in alle richtingen instelbaar en wordt aan de voorzijde opgebouwd aan de tractor of wiellader. Kan naar wens van de fruitteler gebouwd worden. Voor meer info kan je bij hugo of bart terecht. Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte contacteren sitemap fruitteeltmachines herstellingen onderhoud occasies contact over induma nieuws vacatures nieuwsbrief copyright disclaimer cookies privacy policy copy induma contacteer ons monnikenlaan vechmaal t f bart hugo uxeexexxxe over ons induma is een mechanisatiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling productie verkoop en herstellingen van fruitteeltmachines en toebehoren. Lees meer raquo .

Vragen over Heggenschaar

home maaiers grasmaaiers robotmaaiers zitmaaiers batterij maaiers verticuteerder veegmachines hoge drukreinigers tuingereedschap haagscharen kettingzagen bladblazers multifunctioneel systeem tuinfrezen acties links contact wegbeschrijving mechanisatiebedrijf vygee bvba lange nieuwstraat kieldrecht tel .. Haagscharen elektrische haagschaar foto naam technische kenmerken prijs stiga sht heggenschaar die wordt aangedreven door een elektrische motor van w. Voorzien van een dubbelzijdig mes van cm en een handgreep met drie standen die kan draaien heb je interesse in heggenschaar Elektrische motor van w draaibare handgreep aan de voorzijde met drie standen dubbelzijdig mes van cm mm afstand tussen de tanden messnelheid spm euro benzine haagscharen foto naam technische kenmerken prijs stiga sht dankzij de lichtgewicht . Pk motor en het ergonomische design is de sht benzine heggenschaar is erg evenwichtig performant en gebruiksvriendelijk. Het cm lange zwaard met dubbelzijdige messen i.