Menu Sluiten

Stiga Zitmaaiers

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Meer info

tags: Tuinmachines – Mulchers – Bosfrees – Grasmaaiers – Benzine Grasmaaiers – 

Wenst u meer info over stiga zitmaaiers kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/ | Stiga Zitmaaiers

Landbouw | Tuinbouw | Bouwmateriaal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stiga zitmaaiers

tijdens de maanden juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten. De openingsuren tijdens de week blijven ongewijzigd. Hulp nodig contacteer ons catalogi over ons nieuws jobs nieuwsbrief service login producten tuin en landbouw grasmaaiers robotmaaiers zitmaaiers tractoren verticuteermachines klepelmaaiers kantenmaaiers amp bosmaaiers bladblazers amp zuigers houthakselaars heggenscharen kettingzagen rug handsproeiers benzine betonzagen amp doorslijpers combimotoren tuinfrezen kruiwagens motocultoren onkruidborstelmachines handgereedschap tuin grondboren pompen dompelpompen hydrofoorpompen vijverpompen amp filters zwembadpompen wateraanvoer amp drainage slangen pvc druk haspels rioolbuizen amp toebehoren messing koppelingen galva koppelingen inox koppelingen kranen afdichtingen slangklemmen waterrecuperatie elektro kabels stekkerdozen amp verdeeldozen verlichting handgereedschappen beitels bits koevoeten hamers gereedschapskoffers gereedschapswagens sleutels amp doppen meetgereedschappen spanvijzen poelietrekkers schroevendraaiers snijgereedschappen tangen zagen vijlen nietma.

zitmaaiers voor elke klus biedt toro een pasklare oplossing als duurzaamheid het enige criterium is bij het selecteren van een tractor kunt u in principe volstaan met het vergelijken van de kwaliteitskenmerken van de verschillende merken tractoren. Maar wij als producent van toro wheel horse weten dat er nog veel meer argumenten op uw verlanglijst kunnen staan dan kwaliteit alleen stiga zitmaaiers verdient geld voor jou Als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe zitmaaier of tractor kunnen wij u een pasklare oplossing bieden. Op uw verlanglijst zullen ongetwijfeld punten staan zoals vermogen comfort maaicapaciteit etc. Toro biedt een ruime keuze in zitmaaiers en tractoren die volledig aansluiten op uw behoeften. Zo zijn er bijvoorbeeld tractoren met naar keuze een water of luchtgekoelde benzine of diesel motor met vermogens die vari ren van kw pk tot kw pk. Maaideks met zij of achterwaardse grasafvoer met een snijbreedte van cm tot cm . Ook bieden wij verschillende oplossingen met betrekking tot het ruimen van grasafval. Zo is er het unieke en tijdbesparende recycler co.

Gegevens over Stiga zitmaaiers

snoekx tuinmachines bvba home contact producten hersteldienst promoties kramponline zitmaaiers oleomac ideaal voor grote tuinen parken en openbaar groen. Deze stevige en handige machines hebben een kleine draaicirkel om ook gemakkelijk in de buurt van planten en heesters te kunnen manoeuvreren. Verkrijgbaar met hydrostatische transmissie waarmee de versnelling en de snelheid met een voetpedaal kunnen worden geregeld. Met zij of achteruitworp en grasopvangbak. Alle modellen kunnen dankzij een hendel of een eenvoudig te monteren set worden omgebouwd tot modellen met de mulching functie. Kubota kubota biedt een uitgebreide reeks zitmaaiers met bezine en diesel motoren van hoge kwaliteit. Deze machines zijn vooral geschikt voor de professionele markt of voor de residentiele gebruiker met zeer hoge eisen De verkoopwaarde van stiga zitmaaiers Toro toro tractors zijn gebouwd voor mensen die trots zijn op hun gazons. Toro kwaliteit betekent tractors die betrouwbaar duurzaam en van bewezen kwaliteit .